Kom met z'n allen naar EUROPOP 2018

Europop 2019 mede mogelijk gemaakt door de navolgende sponsors !


Een jaarlijks terugkerend evenement midden in de Belgische Ardennen op Eurocamping; het onvergetelijke vuurwerk! Maar om het nog uitzonderlijker te maken organiseren wij alweer voor het derde jaar op vrijdagavond 27 juli 2018 en zaterdag 28 juli 2018 "EUROPOP". Ook dit jaar zullen weer enkele bekende- en onbekende coverbands het Europop podium betreden en, uiteraard samen met jullie, het muziekweekend onvergetelijk maken met waanzinnige optredens.

Het muziekweekend begint op de vrijdagavond rond 22.00 uur met een gezellig kampvuur op het zogenaamd "knollenveld" en knallende meezingers onder akoestische begeleiding. Omstreeks 23.15 uur zakken we af naar het roemruchte café, aan het begin van de camping, voor een waanzinnige jam-avond waar ieder zijn muzikale talent kan laten zien en horen. Neem je instrument gerust mee!

Op zaterdag 28 juli 2018 staat op Eurocamping "podiummuziek" centraal. Er zullen vanaf 17.00 uur verschillende bekende- en onbekende (cover)bands optreden op het hoofdpodium bij het café, die allen een ander muziekgenre op het programma hebben staan. UITERAARD IS DE ENTREE VAN EUROPOP GRATIS! 

Aan eten en drinken zal het niet ontbreken, want buiten de drank zijn er lokale hot-dogs, hamburgers en diverse andere snacks op tickets verkrijgbaar van de lokale traiteur.

Een uniek "tussendoortje" hebben we zaterdagavond omstreeks 23.00 uur, want dan zal traditioneel het jaarlijkse vuurwerk worden afgestoken. Een waanzinnig schouwspel dat je zeker niet mag missen!

Het podiumevenement zal omstreeks 01:00 uur afgelopen zijn, maar voor de echte levensgenieters zal er nog een afterparty zijn met een "mystery" DJ optreden in het café. Kortom, een uniek muziekfestival midden in de Belgische Ardennen. Deel ons Europop-poster, klik op het plaatje rechts!

 

RESERVEREN:


De verwachting is een gezellige seizoensdrukte, dus om verzekerd te zijn van een campingplaats op Eurocamping en ook nog eens in bezit te komen van een uniek Europop 2018 T-shirt(*) hebben wij een hieronder een speciaal EUROPOP 2018 reserveringsformulier aangemaakt waar je alles simpel en snel kunt reserveren.

De betaling doe je gewoon bij aankomst contant bij de receptie op vertoon van je (kopie) reserveringsmail, want deze bevestiging geeft je de garantie om je tent, caravan of camper te plaatsen op een aangewezen locatie, nabij het "knollenveld" op Eurocamping in de Belgische Ardennen. Let op controle: Zonder geldig betaling- of reserveringsbewijs geen overnachting op Eurocamping! 

p.s.: De sponsoropbrengsten en de opbrengsten van de T-shirts zullen we besteden aan het kostendekkend maken van het evenement. Dus met dit unieke T-shirt ben je niet alleen origineel en stoer, maar eigenlijk ook mede sponsor van het EUROPOP 2018!

Het unieke EuroPop (*)T-shirt is enkel online te reserveren t/m zaterdag 21 juli a.s. voor slechts € 15,00 per stuk en zal worden uitgereikt bij aankomst op Eurocamping!

Je kunt natuurlijk ook gewoon last-minute komen en hopen op een passantenplaats, maar hou er rekening mee dat het in het hoog-seizoen is en het daarom extra druk zal gaan worden. En je mist daarbij ook nog eens het originele T-shirt van Europop 2018!

Wil je de garantie van een kampeerplaats tijdens het festival en geen T-Shirt sponseren, dan sla je gewoon het gedeelte van de T-shirts over en druk je op "verzenden". Wat je moet betalen bij aankomst rekent het formulier simpel uit ("Te betalen bij aankomst") en je ontvang natuurlijk ook nog een bevestiging in de mailbox! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, want het is vervelend als wij de registratie niet kunnen terugvinden. 

Klik hier voor plattegrond.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


Je hebt mail? 

Als het formulier helemaal goed werkt, dan ontvang je binnen enkele minuten een mailbevestiging in je mailbox met alle gegevens over de reservering (kijk ook even in je SPAM-box svp). Mocht je onverhoopt toch niets ontvangen hebben, wees dan gerust en zet dan je wensen even op de mail naar webmaster@eurocamping.be. Dan sturen wij alsnog een bevestiging van je reservering op EUROPOP 2018.

Graag tot op EUROPOP 2018 in de Belgische Ardennen!