Kom met z'n allen naar EUROPOP 2019

Europop 2019 mede mogelijk gemaakt door de navolgende sponsors !


Een jaarlijks terugkerend evenement midden in de Belgische Ardennen op Eurocamping; het onvergetelijke vuurwerk! Maar om het nog uitzonderlijker te maken organiseren wij alweer voor het vijfde jaar op vrijdagavond 26 juli 2019 en zaterdag 27 juli 2019 "EUROPOP". Ook dit jaar zullen weer enkele bekende- en onbekende coverbands het Europop podium betreden en, uiteraard samen met jullie, het muziekweekend onvergetelijk maken met waanzinnige optredens.

Het muziekweekend begint op de vrijdagmiddag rond 17.00 uur met een gezellig kampvuur op het zogenaamd "knollenveld" en knallende meezingers onder akoestische begeleiding. Omstreeks 22.00 uur zakken we af naar het roemruchte café, aan het begin van de camping, voor een waanzinnige jam-avond waar ieder zijn muzikale talent kan laten zien en horen. Neem je instrument gerust mee!

Op zaterdag 27 juli 2019 staat op Eurocamping "podiummuziek" centraal. Er zullen vanaf 17.00 uur verschillende bekende- en onbekende (cover)bands optreden op het hoofdpodium bij het café, die allen een ander muziekgenre op het programma hebben staan.

UITERAARD IS DE ENTREE VAN EUROPOP GRATIS! 

Aan eten en drinken zal het niet ontbreken, want buiten de drank zijn er lokale hot-dogs, hamburgers en diverse andere snacks op tickets verkrijgbaar van de lokale traiteur.

Een uniek "tussendoortje" hebben we zaterdagavond omstreeks 23.00 uur, want dan zal traditioneel het jaarlijkse vuurwerk worden afgestoken. Een waanzinnig schouwspel dat je zeker niet mag missen!

Het podiumevenement zal omstreeks 01:00 uur afgelopen zijn, maar voor de echte levensgenieters zal er nog een afterparty zijn met een "mystery" DJ optreden in het café. Kortom, een uniek muziekfestival midden in de Belgische Ardennen. Deel ons Europop-poster, klik op het plaatje rechts!
 

RESERVEREN:

Je kunt natuurlijk ook gewoon last-minute komen en hopen op een passantenplaats, maar hou er rekening mee dat het in het hoog-seizoen is en het daarom extra druk zal gaan worden.

Wil je de garantie op een kampeerplaats tijdens het festival? Wat je moet betalen bij aankomst? Dat rekent het onderstaand formulier simpel voor jullie uit ("Te betalen bij aankomst"). Je ontvang natuurlijk een bevestiging in de mailbox! Vul het formulier zo volledig mogelijk in, want het is vervelend als wij de registratie niet kunnen terugvinden. 

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


Je hebt mail? 

Als het formulier helemaal goed werkt, dan ontvang je binnen enkele minuten een mailbevestiging in je mailbox met alle gegevens over de reservering (kijk ook even in je SPAM-box svp). Mocht je onverhoopt toch niets ontvangen hebben, wees dan gerust en zet dan je wensen even op de mail naar webmaster@eurocamping.be. Dan sturen wij alsnog een bevestiging van je reservering op EUROPOP 2019.

Graag tot EUROPOP 2019 in de Belgische Ardennen!