Camping weer open voor gasten

Na het onlangs toelaten van onze Belgische campinggasten op Eurocamping en het op maandag 8 juni aanstaande onder voorwaarden opengaan van ons café-restaurant EuroBrasserie hebben wij eindelijk voor onze Nederlandse gasten ook goed nieuws te vertellen.

Vanaf 15 juni aanstaande is het toegestaan om vanuit Nederland de Eurocamping opnieuw te bezoeken. Ook de toiletgebouwen gaan weer open, echter vertrouwen we op ieders verantwoordelijkheid om na gebruik van het sanitair; de kranen, deurknoppen, lichtknopjes, de doortrekknop en toiletbril goed te reinigen met reinigingsmiddelen die ter plaatse zullen worden neergelegd. Maar blijf ook op gepaste afstand van elkaar, was veelvuldig uw handen en blijf weg van uw vakantieverblijf als u verkouden bent, koorts heeft en andere gasten eventueel zou kunnen  besmetten.

Laten we ons allemaal aan de voorschriften houden en ter plaatse de coronamaatregelen respecteren, om te zorgen dat iedereen ontspannen kan kamperen en weer gezond huiswaarts gaat. Het zal voor ons allemaal even anders zijn, maar we rekenen op uw medewerking.

Graag tot snel op Eurocamping!