Nieuws vanaf Eurocamping

Bienvenue - Welcome - Wilkommen

Bob Color met Hemelvaart

www.bobcolor.com

We hebben lang moeten wachten, er kwam geen eind aan de Coronapandemie. Maar uiteindelijk zijn we er sterker uitgekomen en is de spreekwoordelijk voet van het rempedaal en mogen we weer gasten ontvangen op Eurocamping.

Ook de Brasserie draait inmiddels enkele weken op volle toeren en de weekenden zijn weer vanouds druk, maar de uitbaters hebben nog steeds geen Re-Opening kunnen organiseren en dat gaat veranderen. Het aankomend hemelvaartweekend (op 27 en 28 mei) is het BOB COLOR feest, want dan gaan we met z’n allen de re-opening vieren van de Brasserie. Geen één, maar twee avonden plezier maken, zingen, dansen en genieten van het enthousiasme van Bob Color en zijn muziek.

Op elke tafel ligt een lijst met meer dan 350 liedjes. Iedereen krijgt een ‘menu’ , een pen en een stapeltje bestelformulieren om verzoeknummers te bestellen.. Hierdoor kan het publiek de keuzes maken. Van ballads tot wilde feestnummers. Soms begint de avond rustig maar vaak begint het feest meteen op volle toeren.

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten op Eurocamping, kijk dan regelmatig op onze website. Onze nieuwspagina heeft sinds enkele dagen een activiteitenmenu voor de Animatie, de evenementen en acties in de Brasserie. Kom naar Eurocamping en beleef de gezelligheid van de Ardennen.

BACK TO LIST