Nieuws vanaf Eurocamping

Bienvenue - Welcome - Wilkommen

Welkom allemaal

Het zomerseizoen komt er aan en dat is ook te merken in onze gezellige Brasserie. De nieuwe uitbaters van de Brasserie hebben het tijdens de weekenden weer gezellig druk in het café en voor het restaurant is zelfs reservatie noodzakelijk.

Het is geen verrassing meer dat het druk is in de Brasserie. De nieuwe uitbaters Nathalie en Marc hebben de smaak goed te pakken en geven de gasten een bourgondische ervaring mee. Van een heerlijk frisse pint (ook zonder alcohol) tot een verse gekookte maaltijd om van te watertanden, je kunt er prima vertoeven met familie en vrienden.

Voor de re-opening op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei aanstaande worden nog enkele gezellige updates uitgevoerd aan de binnen- en buitenkant van de Brasserie. Een geupdate terras met bloembakjes aan de muur en uitnodigende sfeerverlichting, ze hebben er alles voor over om het de gasten uit wijde omgeving gezellig te maken.

Het weekend van Hemelvaart gaat de deur officieel open met Live muziek van huisartiest Bob Color met veel Belgische- en Nederlandse meezingers. Kom je ook sfeer proeven op Eurocamping? Uitbaters Nathalie en Marc ontvangen je graag in de gezelligste brasserie van de Belgische Ardennen.

Foto’s : Lesley

BACK TO LIST