Nieuws vanaf Eurocamping

Bienvenue - Welcome - Wilkommen

Een gezellig pasen

Een gezellig paasontbijt

Dat het gezellig kan zijn op Eurocamping, dat bleek afgelopen paasdagen. De gehele camping en brasserie stonden in het teken van eieren schilderen, een paasontbijt en het zoeken van eieren in alle uithoeken van de speeltuin.

Een heerlijk zonnetje, een prachtig versierde brasserie en een grote lange tafel met kinderen die op de vroege morgen konden genieten van een door Marc en Nathalie aangeboden uitgebreid paasontbijt. Verschillende broodjes, verse sapjes, thee en natuurlijk niet te vergeten twee stuiterende paashazen die vroeg in de ochtend de eieren hadden verstopt op Eurocamping.

Kinderen konden zich de weken voor Pasen opgegeven bij de animatie van de camping en daar werd goed gebruik van gemaakt. Na een waanzinnig ontbijt kregen de deelnemende kinderen de opdracht om eieren te gaan zoeken samen met de paashaas in de nabij gelegen speeltuin.

Het was wederom een gezellig samenzijn met speciale dank aan het animatieteam, maar ook veel dank aan Marc en Nathalie voor het aangeboden paasontbijt. Bekijk regelmatig onze activiteiten op Facebook en op onze website. Links in het menu staan binnenkort alle activiteiten en evenementen voor 2022!

BACK TO LIST