Nieuws vanaf Eurocamping

Bienvenue - Welcome - Wilkommen

Prettig verblijf 2023

We zijn op Eurocamping druk in de weer om alles weer in te plannen voor het nieuwe zomerseizoen 2023 en ook het animatieprogramma start binnenkort weer op.

Animatie 2023 in de gezonde buitenlucht

De Bingo, BBQ, vossenjacht, dropping, puzzeltocht, zeskamp, knutselen en nog veel meer leuke activiteiten worden dit zomerseizoen 2023 weer op Eurocamping uitgerold. Veel van deze activiteiten vinden plaats in de buitenlucht en met name op het grote speelveld, speeltuin, volleybalveld, voetbalveld of onder de grote activiteitentent. Op de speciale Facebookgroep kun je het waanzinnige programma aan uiteenlopende activiteiten raadplegen.

Honden welkom, onder voorwaarden!

Ook voor uw geliefde viervoeter is voldoende speelruimte om zich volledig uit te leven op de camping of bij voorkeur op steenworp afstand daarbuiten in het prachtige Ardennen bosgebied.

Honden zijn toegestaan op Eurocamping, maar wel onder voorwaarden dat de geliefde viervoeter is aangelijnd. Vooral kinderen op de camping voelen zich daar veiliger bij en een veilige omgeving is ons allemaal zeer dierbaar. Vraag ouders/verzorgers van kinderen allereerst of ze niet bang zijn voor honden, want kinderen, maar eveneens honden kunnen onvoorspelbaar reageren op uiteenlopende reacties.

Kampeerplaats is géén uitlaatgebied

Niets is zo vervelend om thuis te geraken met een onaangename geur van een besmeurde schoen of op het terras te zitten, onaangekondigd vastgekleefd aan de grond door een onverwachts vervelende boodschap. Laat uw viervoeter niet uit op de camping of ruim dringende behoefte op (opruimplicht) voordat andere gasten er overlast van ondervinden. ‘

Onze dank voor uw begrip en alvast een prettig verblijf in de Ardennen.

BACK TO LIST