Nieuws vanaf Eurocamping

Bienvenue - Welcome - Wilkommen

Eurocamping Hoofdsponsor

Sinds enkele weken zijn wij sponsor geworden van coureur Sebastien Houssonloge, die zijn super snelle Ducati heeft voorzien van ons logo met daarbij behorende kleuren van Eurocamping.

Op werkdagen is het dé lokale bierbrouwer die het bier van Oster op smaak en kleur brengt voor ieder gastronomische bezoeker aan de Belgische Ardennen in het gelijknamige café Oster, maar in zijn vrije tijd is hij veelal te vinden op de snelle Grand Prix circuits van de Benelux. Met een enorme hoeveelheid PK onder zijn controle is geen asfalt hem onbekend, geen bocht te scherp en je kunt hem op grote afstand aan horen komen. Het felle geluid en het brandende rubber is toonaangevend voor de aanwezigheid van Sebastien met zijn brute meer dan duizend CC Ducati machine, die op twee wielen gerust boven de 300 km/uur nog even zijn gas open zet.

Vanaf vandaag zal het logo van Eurocamping gezien worden door heel de Benelux, als hij tenminste het gas op sommige momenten kan inhouden. Wij wensen hem veel veilige overwinningen toe.

BACK TO LIST