Animatie Algemeen

Bivak voor de jeugd

Datum/Tijd: 23 juli 2022 - 24 juli 2022, 12:30 - 23:45

Oog in oog staan met de natuur, je eigen vuur maken en in het donker wandelen met je vrienden en vriendinnen over bospaden op zoek naar een beschutte slaapplaats. Even een moment weg van de camping, geen luxe, je tanden poetsen in een kabbelend beekje en in de ochtend wakker worden door het geknor van mogelijk een wild zwijn (of je buurman/buurvrouw).

We gaan weer op bivak met de tieners vanaf 15 jaar (ook die dit jaar 15 worden). Op zaterdag 23 juli hebben we weer een mooi parcours uitgezet voor de jeugd inclusief een voederplaats c.q. bivaklocatie aan een leuk lokaal beekje.

Haal je stevige schoenen uit de kast, verzamel een set kleding die nat mag worden en doe daar ook nog een extra droog setje bij in een rugtas samen met je slaapzak of matras. We verzamelen op zaterdag 23 juli 2022 om 12.30 uur bij de tent en voor € 5,00 verzorgd het animatieteam het avondeten en ontbijt voor de volgende ochtend!

De inschrijving is begonnen en loopt tot uiterlijk 17 juli 2022. De gehele bivak zal overigens onder deskundig bivakleiding plaatsvinden en het eten en drinken zal in overleg met de ouders/verzorgers worden ingeregeld voor wat betreft mogelijk dieet, maar ook voor het eventueel gebruik van alcohol (boven de 18 uiteraard).

BACK TO LIST