Nieuws vanaf Eurocamping

Bienvenue - Welcome - Wilkommen

Happy Birthday Jan

Happy Birthday Jan

We kennen allemaal het televisieprogramma “Ik Vertrek” waarin ondernemende mensen uit Nederland verhuizen naar het buitenland om hun droom te verwezenlijken.

Een verhaal dat eigenlijk best goed past bij het levensverhaal van Jan, de eigenaar van Eurocamping die vandaag zijn 82-jarige leeftijd mag beleven. Nog steeds dagelijks aan het werk voor zijn campinggasten, in weer en wind doet hij zijn uiterste best om het iedereen naar zijn zin te maken. Niet met een enorm hoog tempo zoals vroeger, maar op zijn gemak en met veelal een glimlach draait hij zijn hand nergens meer voor om. De ene dag zit hij op de grasmaaier en de andere dag is hij in de werkplaats met staal- of houtbewerking bezig. Een allround en gastvrij ondernemer die volgens enkele vaste campinggasten met zijn 82-jaar vandaag of eigenlijk het hele weekend best wel even in het zonnetje gezet mag worden.

Op jonge leeftijd vertrok hij vanuit Noord-Holland naar de Belgische Ardennen, een camping beginnen was zijn droom. Hij vertrok vastberaden uit Nederland, nam ruim 40 jaar geleden Eurocamping over en werk tot op de dag van vandaag nog steeds met veel passie aan zijn droom.

Namens alle campingasten, vrienden en bekenden van harte gefeliciteerd. Maak er een leuke dag van vandaag en natuurlijk het hele pinksterweekend.

BACK TO LIST