Nieuws vanaf Eurocamping

Bienvenue - Welcome - Wilkommen

Voorbereiding animatie 2022

De voorbereidingen voor het aankomend zomerseizoen worden getroffen en we halen dit jaar weer van alles uit de kast. “Ik hoop dat we weer een super tof animatie seizoen kunnen tegemoet gaan. Laat ons hopen dat het zonnige weer ons gezind is en we allemaal leuke activiteiten kunnen doen” aldus onze enthousiaste animator Kim die het wederom gaat inregelen voor het nieuwe zomerseizoen.

De animatie op Eurocamping start op 11/07/22 tot 14/08/2022

In de vijf weken zijn er weer diverse leuke activiteiten, maar een paar kunnen we wel verklappen. Zo gaan we weer met de tieners op BIVAK, maar hou er rekening mee dat er een paar zaken gaan veranderen om het nog toffer en avontuurlijker te maken. Daarnaast gaan we de KINDERBINGO tot 10 jaar aanpassen en de dag aanpassen naar donderdagnamiddag. Maar niet gevreesd tieners voor jullie komt er ook iets! De TIENERBINGO gaan we om de 14 dagen op donderdagavond organiseren en iedereen vanaf 10 jaar is van harte welkom.

De TALENTENSHOW voor jon- en oud komt weer terug. Begin maar vast zoeken en oefenen naar groot talent zodat we er een heel gezellige avond van kunnen maken. Datum van deze show volgt nog maar het zal zeker op een vrijdagavond zijn.

Verder info over al de activiteiten komen op Facebook in de animatie groep te staan: https://www.facebook.com/groups/1002324246875344

Wij gaan alvast beginnen met plannen achter de schermen en van het moment dat alles gepland is gaan we jullie het laten weten.

BACK TO LIST

LEAVE A COMMENT