Nieuws vanaf Eurocamping

Bienvenue - Welcome - Wilkommen

Wandelroutes uitzetten?

Wandelroutes uitzetten?

De aankomende dagen gaat het weer gezellig druk worden op de Eurocamping, maar enkele fanatieke wandelaars zullen juist Eurocamping in de middag verlaten voor het uitzetten van een bijzondere Eurocamping-wandeling.

In de Belgische Ardennen kun je helemaal verloren lopen en zonder (digitale) kaart is het een behoorlijk uitdaging om weer veilig en voor donker thuis te geraken. Enkele leden van ons animatieteam gaan aankomende vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei nieuwe wandelroutes uitzetten voor onze gasten. Natuurlijk zijn er veel wandelroutes rondom de Eurocamping, maar uit ervaring weten we dat de wandelroutes door Eurocamping uitgezet op maat zijn gemaakt en voor een enkeling zelfs geschikt voor een kort rondje met de kinderen.

Wil je sportief meehelpen met het uitzetten van wandelroutes door de bossen en over de Ardennen heuvels, dan kun je het laten weten in de comment op Facebook. Bepakt met water, proviand en een “spuitbus” ter verbeelding gaan we met vier- of zestallen op zoek naar de mooiste plateaus en uitzichten in de nabije omgeving. We lopen het aankomend weekend routes van 5 en 10 km over paden, heuvels en starten rond het middaguur (12.00 uur) vanaf de Brasserie aan de voet van Eurocamping.

Ben je boven de 18 jaar en geoefend of ervaren wandelaar, dan kun je je opgeven bij het animatieteam van Eurocamping. Wil je meer weten, contactpersoon of wanneer we op de minuut starten, vraag het dan na bij onze receptie op Eurocamping. Tot de aankomende zonnige dagen!

BACK TO LIST