Nieuws vanaf Eurocamping

Bienvenue - Welcome - Wilkommen

Zwembad in onderhoud

Plannen worden gemaakt, de vakantieagenda’s worden afgestemd, nog heel even en we kunnen weer genieten van een prachtige omgeving en natuurlijk Eurocamping.

De afgelopen maanden hebben we op Eurocamping veel onderhoud gepleegd aan het sanitair, de watervoorzieningen, de Brasserie en volgende week zullen we als laatste de twee zwembaden onderhanden nemen.

Vorig jaar hebben veel gasten op de camping het waarschijnlijk al kunnen merken, geen tegels of scherpe voegen op de bodem en wanden van het zwembad, maar een speciale coating. Een speciaal soort glad stucwerk, in mooi afgestemde blauwe kleur, dat het nog aantrekkelijker maakt om baanrecords te breken of comfortabel te gaan aqua-joggen. Wij verwachten de zwembaden te openen rond het pinksterweekend, maar onder voorbehoud dat het allemaal droog blijft de aankomende dagen.

Beperkt aantal passanten

Voor onze terugkerende zomergasten zal het allemaal iets anders zijn, want op Eurocamping hebben we nog slechts een beperkt aantal passantenplaatsen beschikbaar. Veel van onze (zomer) kampeerplaatsen zijn namelijk de laatste maanden onttrokken uit het passantenaanbod voor onze (nieuwe) vaste campinggasten met eigen sanitair.

Wil je deze zomer een week echt genieten van de Ardennen, dan is raadzaam om even contact op te nemen met onze receptie. Het zou vervelend zijn als we geen kampeerplaats meer konden aanbieden voor de aankomende zomer.

BACK TO LIST